adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Heves megye, Gyöngyös 
 

Hivatkozási szám: 2131668
Adatlap: https://gyongyosingatlan.hu/gyongyosingatlan/ingatlan/2131668
Ingatlan adatai
Irányár: 57 270 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 336 882 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 170 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: 1998
Szintek száma: -
Telekterület: 594 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Budapesttől autópályán 45 percnyire, Gyöngyös közvetlen szomszédságában, mégis erdőszélen - Mátrafüreden - nyugodt, csendes utcában, egy könnyen alakítható belsőépítészeti megoldásokkal megálmodott családi ház vált eladóvá.

A terveket Tamás Gábor készítette, a külső és belső terek kialakításában megjelenítvén mestere, Makovecz Imre által képviselt organikus építészet jellegzetes stílusjegyeit.

Az épület 3 szintjéből a lakórész jelenleg a földszinten lett kialakítva. Előszoba mellékhelyiséggel, tároló, fürdőszoba, 2 szoba plusz étkező-konyha-nappali, mely teljesen kinyitható, panorámás üvegfalával a tavasztól őszig tartó időszakban összekapcsolható a 20 nm-es, virágzó futónövényekkel árnyat adó terasszal is. Igény szerint beépíthető, például téli kertté alakítható.

A lakórész alatt 260 cm belmagasságú szuterén még befejezésre vár, így szabadon alakítható igény szerinti célokra (szauna,Jakuzzi, konditerem) ipari áram és melegvíz rendelkezésre áll, előkészítve vizesblokkal.

A tetőtér leszigetelve, jelenleg egy térként, osztatlanul várja hogy új tulajdonosa lakótérré, kiállító teremmé, műteremmé, galériává vagy loft lakássá alakítsa ízlése és vágya szerint.
A nap minden szakaszában közvetlen napfényt kap, két oldalról az erdőre, harmadikról a kertre panorámás.
A front oldali függőleges ablakfelület egyszerűen bővíthető, optimalizálva a természetes fényviszonyokat.
A tetőszerkezet eredetileg úgy lett megépítve, hogy a gerendák látványelemként szerepelhessenek, így tetszés szerint meghagyható a fotókon látható karakteres jellege, vagy ízlés szerint burkolható a letisztult formák előnyben részesítése esetén.

Ajánlom a házat művészeknek, vagy azoknak akik szeretik a természetet, munkájukból vagy életmódjukból kifolyólag igénylik az elvonultságot, de mégis előnyben részesítik a szomszédok közelsége nyújtotta biztonságérzetet.

Télen a cserépkályhákban duruzsoló tűz melege mellett az ablakból gyönyörködni az erdőből kimerészkedő szarvasok és őzek látványában,nyáron pedig a madárcsicsergés és a hatalmas fák közül áradó tiszta,hűs levegő ősi,testet - lelket gyógyító ereje itt a mindennapok valósága. Ha szeretne részese lenni ennek az emberközpontú, természetközeli életformának, hívjon!

Ez az ingatlan a \"Felező csomag\" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Képek