adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Heves megye, Gyöngyöstarján 
 

Hivatkozási szám: X2170799
Adatlap: https://gyongyosingatlan.hu/gyongyosingatlan/ingatlan/2170799
Ingatlan adatai
Irányár: 24 550 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 197 984 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 124 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 4
Építés éve: 1984
Szintek száma: -
Telekterület: 1 652 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Gyöngyöstől néhány percre, Gyöngyöstarjánban keresi népes új családját ez az univerzális családi ház. Különlegessége abban rejlik, hogy szikla falra épült, így kihasználták a telek előnyeit - az utcafrontról úgy látszik, mintha egy klasszikus, kétszobás kockaház lenne. Azonban ha a ház végéhez sétálunk, már kétszintes, ahol az alsó részen jelenleg tárolók vannak, de itt könnyedén kialakítható akár egy külön lakrész is. A ház aljában került kialakításra egy tágas garázs is. Ha szeretné a megtermett gyümölcsöket hasznosítani, egy tágas boros pince is rendelkezésére áll.
Amennyiben a későbbiekben további szobák kialakítását tervezi, akkor a nappaliban lehetőség van egy lépcső beépítésére, és így a tetőtérben tovább bővítheti a szobák számát. A téli fűtésről gáz-, illetve vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Az udvar gyönyörűen parkosított, és a kertben gyümölcsös, illetve veteményes kert is található, hogy a család mindig friss terméshez jusson.
Falusi CSOK igénybe vehető, de akár babaváróra vagy hitelre van szüksége, hitelszakértő kollégánk díjmentesen áll szolgálatára.
Várom hívását, nézzük meg együtt!
Képek