adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Heves megye, Gyöngyöshalász 
 

Hivatkozási szám: 2257233
Adatlap: https://gyongyosingatlan.hu/gyongyosingatlan/ingatlan/2257233
Ingatlan adatai
Irányár: 6 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 164 286 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 42 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1995
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Megvételre kínálom Gyöngyöshalász frekventált, központi helyén ezt a 42m2-es ingatlant amely jelenleg teljesen üresen és felújítva ( tisztasági festés ) várja új tulajdonosát.

A környékről:

Központi elhelyezkedése miatt a közelben iskola,óvoda,templom, orvosi rendelő, boltok, szórakozóhelyek találhatóak a település könnyen megközelíthető bármilyen irányból mivel nagyon jól kiépített az útvonal hálózat.Gyöngyös mindösszesen 3km-re található de a fővárostól is mindösszesen 45perc autóval az M3-as autópályán. A megye székhely is mindössze 30 perc autóval. Az idén Februárban megnyílt Apollo Vredestein Tyres gumigyár közelsége miatt a településen számos új fejlesztésbe kezdett bele aminek köszönhetően fellendült a gazdaság és a hétköznapi élet is. Épp ezért rejt rengeteg lehetőséget az ingatlan is, az új tulajdonosnak gyakorlatilag csak a fantáziáján múlik mihez kezd vele.

Az ingatlanról:

Az 1995-ben téglából épült épület rendszeresen karban tartott, 2001-ben kapott új tető szigetelést és külső homlokzat felújítást valamint megtörtént a belső udvar betonozása is.
Az ingatlan belső falai 3 évente tisztasági festésen esnek át és a nyílás zárok korszerűsítése is megtörtént.
A padló burkolata járólap mely nagyon megkímélt állapotú, nem szorul felújításra. Fűtése 1db gáz konvektorral történik mely bőven elégséges még a leghidegebb időszakban is. Természetesen külön víz,gáz,villanyórával rendelkezik az üzlet helyiség.

Várunk olyan vállalkozó szellemű érdeklődőket akik kis befektetéssel szeretnék biztosítani jövőjüket és látnak fantáziát ebben az ingatlanban vagy olyan fiatal párok illetve kisebb családokat is akik el tudják képzelni itt az életüket mint családi fészek.

Ha az ingatlan elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

Álmai ingatlanjának megvásárlásához könnyedén és gyorsan juthat hitelhez független hitel szakértőnk segítségével akár DÍJMENTESEN is!

- Babaváró hitel
- Állami kamattámogatás
- CSOK
Képek