adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Heves megye, Gyöngyössolymos 
 

Hivatkozási szám: 3469629
Adatlap: https://gyongyosingatlan.hu/gyongyosingatlan/ingatlan/3469629
Ingatlan adatai
Irányár: 14 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 201 389 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 72 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: -
Szobák száma: 2
Építés éve: 1977
Szintek száma: -
Telekterület: 250 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Gyöngyössolymos település Gyöngyös közelében helyezkedik el,  ami Budapesttől  1 óra autóútra van, így a lakók könnyedén hozzáférhetnek a városi élet  számos szolgáltatásához, beleértve bevásárlóközpontokat, oktatási intézményeket és szórakozási lehetőségeket. A természet kedvelői számára a környék számos kirándulóhelyet és szabadidős tevékenységet kínál, így az itt élők nem csak otthonukban, hanem a környezetükben is élvezhetik a kényelmet és a szabadidős lehetőségeket.

Az ingatlan , 72 nm ,  tágas szobákkal rendelkezik, amelyek  természetes fényt kapnak az udvar felőli ablakoknak köszönhetően. A lakás méretét és elhelyezkedését tekintve ideális választás lehet családok számára, akik egy csendes, de mégis központi helyen szeretnének élni.

Eladó egy felújítandó téglaépítésű ingatlan Gyöngyössolymoson, melynek vételára alacsony, a ház  udvari nézetű, így nyugodt és csendes környezetet biztosít az új tulajdonos számára. Bár a ház felújítást igényel, igy a gyors  költözés lehetőségét kínálja, így a vevő saját ízlése szerint alakíthatja át otthonát.További információkért és részletekért , kérem keressen !
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Duna House - Budafok, Promontor Udvar
Kapcsolattartó: Kisiván Krisztina
Hirdető telefonszáma: 36706282026
Honlap: https://dh.hu
 
Képek