Iroda eladó - Gyöngyös - Heves megye

Iroda eladó - Gyöngyös - Heves megye

95 000 000 Ft

Gyöngyös

HSZ: X2701880 Heves megye
Kategória eladó Típus iroda Alapterület 280 m2 Szobák
Gyöngyösön a volt fém felvásárló telep eladó! Az ingatlan NAGY ELŐNYE, hogy BELTERÜLETI besorolású és kivett lakóház, udvar, iroda és raktár jogcímen szerepel a tulajdoni lapon egy helyrajzi számon. Amennyiben hasonló célra szeretné hasznosítani, akkor minden eszköz rendelkezésre áll csak üzemeltetnie kell. A biztonságról 8 kamera és egyedi lézeres sorompós riasztó gondoskodik. A telek forgalmas helyen található, fő út mellett és az ingatlan előtt buszmegálló is található.

A hatalmas 12.176 m2-es telek 4 részre van tagolva:
1. rész - Bejárat + Kamionos parkoló kb. 4-5.000m2
2. rész - Fém felvásárló telep teljesen betonozott, 60 tonnás hídmérleggel, 2 raktárépülettel, irodaház előszobával, fürdőszobával és konyhával felszerelt.
3. rész - Családi ház kb. 100m2, részben felújított, jó állapotú. 3 szoba, konyha, fürdőszoba és egy előszoba található benne. Kb. 2000m2 telek tartozik hozzá.
4. rész - szabadon álló telek, jelenleg nincs használatban

Az ingatlan SOK LEHETŐSÉGET rejt magában. Igény esetén, akár méhtelep, fatelep, építőipari kereskedés, kamionos telephely, panzió és egyéb hasznosításra is kiváló.

ÁR RENDKÍVÜL KEDVEZŐ! További információért hívjon bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:95 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:iroda
Megye:Heves megye
Helység:Gyöngyös
Irányítószám:3200
Alapterület:280 m2
Építés éve:0000
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth Sándor
Tóth Ingatlan powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések